Magdalena

Fabčič

TVOJA VODNICA SKOZI MENOPAVZO

Pozdravljena!

Sep 23, 2016

Sem Magdalena in našla sem svoje poslanstvo: Pomagati pogumnim ženskam po 40-tem, da odkrijejo svojo notranjo modrost in poiščejo ravnotežje v življenju, da bodo znale poskrbeti zase, spet najti strast in veselje ter se posvetile stvarem, ki so jim pomembne.

Sicer pa večna mladenka, nagajiva in polna življenja.

(In zakaj večna mladenka? Ker sem svoje (mlajše) sodelavce naučila, da na moj pozdrav: „Kako kaj, mladenič?“ odgovorijo „Dobro, kako pa kaj ti, mladenka?“ Kako to poboža...).

Pogumna, vztrajna (tudi trmasta), perfekcionistka, ki se še vedno uči, da je 99% čisto dovolj.

Športnica, zasvojena s plezanjem in planinarjenjem, ljubiteljica narave. Knjižni molj. Odvisnica od temne čokolade. Zdravoprehranjevalka. Oboževalka vročine in poletja.

Odlična organizatorka, motivatorka in vodja tima.

„Nora mama“, bi rekli moji punci. Ki jo včasih doleti tisti pubertetniški: „Ma kaj težiš, saj to že vse vem....“.

Bojevnica, kar pa ni nič čudnega, glede na to, da sem odraščala v fantovski družbi, kjer si je bilo potrebno položaj utrditi s pestmi.

Energično se trudim za dobre odnose in pravičnost, občutljiva sem za krivico in se ji zoperstavljam (ter jih zato včasih dobim po nosu). Pričakujem spoštljiv odnos do ljudi, vseh in od vsakogar.

Nagnjenost do poučevanja in deljenja znanja pa imam itak zapisano že v genih, glede na to, da je pol mojega sorodstva učiteljic.

Kot coach sem zavezana visokim etičnim standardom, imam rada ljudi in jih podpiram, da v sebi odkrijejo in izrazijo tisto najboljše. Sem izurjena, da ti prisluhnem in ti zastavljam ključna vprašanja, da ozavestiš svoje dolgoletne vedenjske vzorce, omejujoča prepričanja in da poiščeš nove načine delovanja. Podprem te na poti samospoznavanja, odkrivanja svojih prednosti in dobrih lastnosti ter udejanjanja učinkovitih rešitev v iskanju lastne poti do miru, zadovoljstva in sreče.

MOJ CREDO

Verjamem, da nas je vse strah sprememb. In da imamo pravico to povedati naglas.

Da smo sami režiserji svojega življenja.

Da je smeh več kot pol zdravja.

Da nas izkušnje, tudi težke, bogatijo.

Da smo vsi človeška bitja, ki nas ne ločujejo razlike, temveč povezujejo podobnosti.

Da vsaka situacija skriva možnosti in da imamo ljudje resnično moč izbire v svojem življenju.

Verjamem v svet, kjer so ljubezen, občutljivost in naklonjenost ženske bolj cenjeni kot njen privlačen obraz ali vitek stas.

Verjamem, da je ravno obdobje menopavze čas, ko naj ženska preneha postavljati na prvo mesto vse ostale (starši, partner, otroci, služba...) in se posveti sebi. Da najde svoje notranje vire, svojo žensko modrost.

ZAKAJ NA POT RAVNO Z MANO?

Imate izbiro, neskončno možnosti, da spremenite svoj način razmišljanja, svoja prepričanja in vedênje . Da se rešite starih vzorcev, ki vas vodijo v občutke preobremenjenosti, nezadovoljstva in neizpolnjenosti.

Sama sem šla skozi to in vem, da so okoli mene ženske, ki čutijo, kot sem čutila sama, da naj bi življenje pomenilo nekaj več. Prisluhnite temu glasu, saj vam je v življenju namenjenega več veselja, več energije in miru. Če je uspelo meni, bo tudi vam. Pri tem pa potrebujete podporo, in točno to vam ponujam.

In kaj pravijo o meni moji najbližji (citiram):

 • „Polna življenja – tako da včasih skoraj skačeš, ne hodiš.“
 • „Da si zelo srčna – to pa vem zato, ker se iz vsega srca zasmejiš.“
 • „Pogumna – zato, ker si upaš stopati v neznano.“
 • „Vztrajna – grizeš, dokler ne rata.“
 • „Rada se smeješ, še posebej na glas.“
 • „Razmišljaš s svojo glavo.“
 • „Si pomagljiva.“

Moja filozofija dela in podpore je preprosta in srčna: Z mano si varna, da si to, kar si v resnici, si globoko priznaš in sprejmeš svoja čustva in ponovno najdeš svojo pot do prizanesljivosti in ljubezni do sebe.

Moje poslanstvo, poklicanost in največje veselje je pomagati, podpirati in voditi ženske na njihovi poti trajne transformacije.

KAJ PA MOJE KOMPETENCE?

 • Sem diplomirana biologinja, ki si je tekom dolgoletnega dela v farmacevtski industriji pridobila neprecenljivo znanje s številnih medicinskih področij (diabetes, osteoporoza, hipertenzija, astma, depresija in druge duševne motnje, metabolni sindrom...).
 • Uspešno sem zaključila program Coach po ACTP ter delavnico Poslovni coaching (oboje pri Glotta nova, Ljubljana).
 • Aktivna sem v Društvu moderatorjev Slovenije, z opravljenimi začetno, nadaljevalno in delavnico grafičnega moderiranja.
 • Udeležila sem se Menopavzne šole 2015 (v organizaciji Slovenskega menopavznega društva).
 • Zaključila sem 3-dnevno delavnico Znanje za zdravje delavcev (v organizaciji NIJZ).
 • Izobraževala sem se na delavnicah iz timskega dela, veščin prezentacije, komunikacije, poslovnega nastopanja in prodaje.
 • Predvsem pa so tudi mene doletele izčrpavajoče menopavzne spremembe, ki sem se jih naučila reševati na naraven način, tako da je zdaj moje potovanje radostno in polno energije.

Magdalena

- Tvoja vodnica skozi menopavzo

V kolikor želiš več informacij o programih in metodi dela me lahko pokličeš po telefonu, da se dogovoriva za brezplačno 10 minutno posvetovanje. Vesela bom tudi tvojega SMS sporočila.

030 641 663

Prvi koraki preko e-pošte

Zate pripravljam tudi praktične nasvete, ki jih lahko (bolj ali manj) redno prejemaš preko e-pošte.