INDIVIDUALNI COACHING

Feb 17, 2017

To je najpogumnejši korak, namenjen ženskam, ki iščejo učinkovito podporo na poti v življenje, uglašeno z njihovo osebnostjo in življenjskim stilom, da bi se spet počutile sijoče navzven in navznoter.

Zadovoljno življenje, polno vitalne energije, ti je na dosegu roke, ko se enkrat odločiš postaviti sebe na prvo mesto!

Ponudila ti bom akcijsko orientirano partnerstvo, da boš lahko jasno ocenila trenutni položaj, kaj si želiš doseči in način, kako uspeti. Osredotočili se bova na doseganje stvari, ki so ti resnično pomembne, da zaživiš polno in zadovoljujoče.

Skupaj bova premagovali tvoje notranje saboterje, omejujoča prepričanja in vzorce, ki ovirajo uresničitev tvojih sanj. Pri doseganju ciljev se boš naučila poiskati in uporabiti vse vire, ki so ti na voljo, tako notranje (sposobnosti, izkušnje, odnosi..) kot zunanje (socialna mreža, denar, različne vire znanja...).

Podpirala te bom pri doseganju zavedanja in samozaupanja, pri samoiniciativnosti in usmerjenosti v akcijo, pri prevzemanju odgovornosti za lasten napredek.

Ne bom ti dajala odgovorov, temveč te bom spraševala in vabila k odkrivanju lastnih rešitev, saj verjamem, da si naravno kreativna, iznajdljiva in popolna, sposobna najti odgovore, ki jih potrebuješ. Olajšala ti bom iskanje ravnotežja v življenju, da boš našla tudi čas zase, se posvetila svojemu telesu in zdravju, izboljšanju odnosov in komunikacije, osebnemu razvoju in karieri.
Ravnotežje pa pomeni izbiro – tvoj „Ja“ določenim stvarem in „Ne“ drugim, kar je izziv, ki zahteva pogum.

Proces coachinga je kot reka, z brzicami pa tudi mirnim tokom, vrtinci odnosov in zastoji v mrtvih rokavih letargije, s poplavami in sušo. Tu sem, da te spodbujam in podpiram, da ti pomagam mimo skal in skozi temne vode.

Od tebe pa pričakujem, da se v procesu coachinga zavežeš za doseganje zastavljenih ciljev, si pripravljena na spreminjanje svojih dolgoletnih prepričanj in vzorcev ter predana rasti in učenju.

In ne skrbi, kadar se ti bo zazdelo, da ti zmanjkuje znanja, kako učinkovito poskrbeti za zdravje duše in telesa. Moj nasvet je le vprašanje stran.

PRIJAVI ME »

Magdalena

- Tvoja vodnica skozi menopavzo

V kolikor želiš več informacij o programih in metodi dela me lahko pokličeš po telefonu, da se dogovoriva za brezplačno 10 minutno posvetovanje. Vesela bom tudi tvojega SMS sporočila.

030 641 663

Prvi koraki preko e-pošte

Zate pripravljam tudi praktične nasvete, ki jih lahko (bolj ali manj) redno prejemaš preko e-pošte.