IZOBRAŽEVALNE DELAVNICE IN PREDAVANJA

Feb 17, 2017

Brezplačna spletna delavnica "Naj menopavza v službi ne bo več tabu!" 8. oktobra 2021 med 9. in 14.30 uro, v živo preko Zoom-a.

Več informacij in prijave.

Kaj imata menopavza in služba skupnega? Za ženske, ki menopavzne spremembe doživljajo, marsikaj. Posledično pa tudi za njihove sodelavce in delodajalce.

Na srečo gre večina žensk skozi to obdobje brez večjih težav. Vsaj četrtini pa lahko menopavza pošteno zagreni življenje. Takrat postane izziv tudi na delovnem mestu, saj vpliva na njihovo uspešnost in odnose v kolektivu. Kar šest od desetih žensk, ki občutijo simptome, namreč poroča o negativnem vplivu menopavze na njihovo delo. Hkrati pa izkušnje kažejo, da ta vpliv lahko obvladujemo in celo preprečimo.

Zato naj proaktiven pristop k menopavzi na delovnem mestu postane del kadrovske strategije!

Pridružite se nam na brezplačni virtualni delavnici, na kateri bomo raziskali, kaj morajo v organizacijah vedeti in kaj lahko storijo, da podprejo svoje zaposlene skozi obdobje menopavznih sprememb.

V živem, interaktivnem srečanju, ki bo potekalo preko ZOOM-a, bomo odgovorili na vprašanja:

  • Zakaj je menopavza na delovnem mestu tako pomembna?
  • Katere težave najbolj vplivajo na delovno uspešnost žensk?
  • Kaj to pomeni za nadrejene in organizacije?
  • Kaj lahko stori delodajalec?
  • Zakaj se podpora splača?
  • Katere pa so pozitivne plati menopavze?

Druženje bo polno praktičnih nasvetov in izmenjave izkušenj, kako lahko zavedanje o menopavzi pomaga zaposlenim in delodajalcem.

Delavnica poteka v sklopu projekta ASI - Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile in bo izvedena v nizu delavnic konference MojeHRDelo. Namenjena je kadrovskim strokovnjakom oziroma tistim, ki so v podjetjih odgovorni za zdravje svojih sodelavcev in vsem ostalim, ki se hočejo opolnomočiti na tem področju.

Magdalena

- Tvoja vodnica skozi menopavzo

V kolikor želiš več informacij o programih in metodi dela me lahko pokličeš po telefonu, da se dogovoriva za brezplačno 10 minutno posvetovanje. Vesela bom tudi tvojega SMS sporočila.

030 641 663

Prvi koraki preko e-pošte

Zate pripravljam tudi praktične nasvete, ki jih lahko (bolj ali manj) redno prejemaš preko e-pošte.